17. veebruar 2012

Sõbranädala vahva lõpetamine

Täna lõpetasime sõbranädala vahva tantsushowga. Terve koolipere kogunes 3. tunni ajal võimlasse. Kuna esimese klassi lastele oli see esmakordne üritus, ootasid kõik väga ootusärevalt, mis juhtuma hakkab.

Kõigepealt tantsisid 1. klassi rahvatantsuringi lapsed. Esimene tants oli "Kelgusõit", teine tants "Mutionu pidu". Meie klassi lastest olid tublid tantsutüdrukud Desiree ja Rii. Laste juhendaja on Ave Altmets.


Siis esinesid 2. klassi laste rahvatantsurühm. Lapsi juhendab Leida Tiis.


Nüüd tulid tantsupõrandale 3.-5. klasside rahvatantsurühm Lea Danilova juhendamisel.



Seejärel võtsid tantsusammud sisse juba päris suured õpilased. Hoogne muusika pani jala tatsuma ka pealtvaatajatel. Suurte laste tantsuõpetaja on Riina Suur.


Palju elevust tekitas 12. klassi noormeeste tantsupõrandale tulek laulu "What is love? Baby don´t hurt me" laulu saatel. Õnneks noormehed siiski üksi platsile ei jäänud ja neile tulid paariliseks kenad tütarlapsed ka. Noormehed keerutasid tüdrukuid nagu tõelised tantsustaarid.


Tipphetkeks sai Gerdi abieluettepanek Keliannile. Nii suure publiku ees nõudis see Gerdilt ikka tõelist julgust. Aga õnneks vastas Keliann jaatavalt=) Peagi on oodata siis koolipulmi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar