22. veebruar 2013

Tähistasime kodumaa sünnipäeva

Selle nädala teemana oleme käsitlenud Eestimaad ja tähistanud kodumaa sünnipäeva. Vaatasime slaidiprogrammi "Eesti Vabariigi sümbolid", lugesime eestiteemalisi jutukesi, panime kokku arvutamislotot, kus pildina tuli Pika Hermanni torn ilusa sooviga, joonistanud ja meisterdanud.




Koolis toimus pidulik aktus ja rõõm oli näha, et kõik lapsed olid nii kenad oma piduriietes. Aktusel laulsime hümni, meile esines mudilaskoor, kooli direktor pidas kõnet, kaheksanda klassi noormehed näitasid huvitavaid slaide ja jutustasid toredaid lugusid Kosel elanud kuulsamatest inimestest. Seejärel jagati erinevaid auhindu.

Jaanuari lõpus toimus algklasside omaloominguvõistlus aasta loomast hundist ja aasta linnust nurmkanast. Kõige paremate tööde eest jagati medaleid ja aukirju. Kõik osavõtjad said kiituskirja.

Raamatukogunädala viktoriini võitjad said auhinnaks samuti kiituskirjad ja järjehoidjad ja vahva ekskursiooni Rahvusraamatukogusse ja Toompea lossi. Meie klassist olid parimad Walter, Geidy, Rii ja Raimond. Tublid osalejad olid veel Oto-Ben, Hele-Maarja, Johanna Anette, Johannes ja Eleriin.

Meie klassi poisid Johannes, Adrian, Oto-Ben ja Janar olid osavad ka jalgpallis ning saavutasid jalgpalliturniiril Suure-Jaani Cup 2013 suurepärase II koha.
Lapsed auhindadega. Ranella oli kahjuks terve jaanuari ja pool veebruarit haige ning ei saanud meie põnevatest võistlustest kahjuks osa võtta.     



Rii ja Hele-Maarja jõudsid pildile hiljem, sest vahetasid oma esinemiskostüüme =)
Adriani aukirjad, sest Adrian oli aktuse päeval haige
Waltri aukirjad, sest ka Walter oli haige.
Raamatukogu viktoriini võitjad said toredad järjehoidjad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar