5. mai 2013

Õhtulugemine

Reedel olid lapsed juba hommikust saati elevil, sest õhtul ootas ees juba traditsiooniks kujunenud põnev õhtulugemise üritus. Kella neljaks kogunesime koos patjade ja raamatutega saali, et kohtuda tuntud loodusteadlase Aleksei Turovskiga. Tund aega põnevaid loomalugusid kuulates möödus lausa lennates. Seejärel jagas A. Turovski lahkelt autogramme.
Edasi suundusime loomi joonistama. Lapsed olid  juba varem rühmad moodustanud ning tööülesanded ära jaganud ja läbi mõelnud, keda nad joonistada plaanivad. Nii valmisid toredad pildid nii dźungliloomadest, Austraalias elavatest loomadest kui ka meie kodumaa metsade loomadest.
Seejärel suundusime raamatukokku, kus raamatukogutöötaja Sirje näitas põnevat filmi sellest, mis lood toimuvad öösiti raamatupoes ja jutustas, mida salapärast on nemad  märganud hommikul tööle tulles meie raamatukogus. Mängisime vahvat telefonimängu, kus tuli kiirelt edastada raamatutegelaste nimesid.
Siis vaatasime klassis multifilme loomadest ja kinnitasime keha. Lapsed olid nädala jooksul kodus välja otsinud loomaraamatud ja neid uurinud. Nüüd tutvustaski iga laps oma lemmik loomaraamatut.
Lõpuks ometi saabus ka kauaoodatud disko, kus diskoriteks meie oma kooli vanemate klasside noormehed, kes suutsid terve saali panna tantsima ja kaasa elama. Aitäh diskorid Asko, Markus ja Jan-Martin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar