2. september 2015

Teine koolipäev =)

Alustasime oma päeva hommikuringiga. Kõigepealt mängisime tutvumismängu, sest lapsed on neljast erinevast lasteaiast tulnud ja kõik ei tunne veel üksteist (klõpsa suurendamiseks pildile):


Seejärel mängisime tähelepanu arendavaid mänge, sest koolis on väga oluline olla tähelepanelik. Arutlesime ka, missugune on hea sõber ja kuidas olla hea sõber, sest sõbralikus klassis on tore õppida. Hommikuringis rääkisime sellest, et lapsed tulid kooli õppima ja õppimise käigus ei juhtu midagi, kui vahel ei oska õigesti vastata. Kõige tähtsam on see, et sa püüad ja mõtled kaasa. Klassis õppisime tundma oma õppevahendeid ning harjutasime vajaminevate asjade kotist välja võtmist ja lauale panemist. Loodusõpetuse tööraamatus oli tore ülesanne, kus tuli kooliasjade pildid välja lõigata ja töövihikusse kleepida.



Tõsine õppetöö tegi kõhud väga tühjaks ning õnneks tuligi söögivahetund. Lapsed sõid kohe mitu kausitäit suppi ja kokatädidelt tuli suppi juurdegi küsida.

 








Viimane tund oli arvutitund. Täna oli tunnis olla esimese rühma kord. Harjutasime oma parooli trükkimist ja mängisime õppemänge aadressil  http://taheke.delfi.ee
 

Peab ütlema, et viis tundi oli esimese tõsise koolipäeva kohta ikka väga pikk ja väsitav, aga sellest hoolimata nentisid lapsed, et koolis on tore ja et nad tulevad homme jälle =)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar