2. juuni 2016

Vahva lastekaitsepäev

Eile hommikul seadsime sammud terve algklassiperega Aasumäele, kus noortekeskus viis meile lastekaitsepäeva puhul läbi väga elamusterohke elamuspäeva.
Aasumäele jõudes loendasime end kahekümneni ja õpetaja kirjutas igale lapsele käe peale tema numbri. Selle järgi leidis iga laps oma rühma üles. Üle terve Aasumäe tegutses kakskümmend tegeluspunkti, kus tuli nuputada või end  sportlikult proovile panna. Eriti tore oli see, et väikesed-suured tegutsesid rühmas segamini ja suuremad lapsed õpetasid ja toetasid väiksemaid.
Kui kõik kakskümmend tegeluspunkti läbitud, kogunesime kõik üheskoos muruväljakule. Iga laps sai endale õhupalli ning ühiselt moodustasime sõna SUVI (neljandikud tegid S-tähe, kolmandikud U-tähe, teise klassi lapsed V-tähe ja esimene klass I-tähe). Seda kõike filmis taevas ka droon. Nüüd lasime kõik oma õhupallid lahti ja meie suvesoovid said tuule tiibadesse.
Kuna oli lastekaitsepäev, siis saabus Aasumäele kõigepealt magustoit ehk jäätis ja alles pärast magustoitu sõid lapsed oma lemmikrooga - makarone =)
Oli vahva hommikupoolik ja suur-suur aitäh selle eest noortekeskusele ja meie suurtele kooliõdedele ja koolivendadele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar