4. september 2016

2. september

Peale pikka suvevaheaega oli tore taas kohtuda sõpradega. Kahjuks on suve jooksul meie kaks klassikaaslast Reinhold ja Remy kolimise tõttu meie klassist ära läinud, aga tänapäeval ei loe vahemaad midagi, sest suhelda saab nii telefoni kui interneti teel. Reinhold saatiski meili teel tervitused meie klassile. Hispaanias algab kool  septembri keskel ning Reinhold naudib alles vaheaega. Soovime nii Remyle kui Reinholdile uues koolis põnevat kooliaastat ja palju uusi toredaid sõpru! Loodame, et nad hoiavad meie tegemistel blogi kaudu samuti silma peal.
Aga õnneks meie armas klass ei ole siiski kokku kuivanud, sest meile tuli  uus õpilane - päikseline Mia-Ly. Püüame talle igati abiks ja toeks olla, sest Mia-Ly käis eelmisel aastal Soomes koolis ja siin Eestis on kõik talle uus ja pisut teistmoodi.

Hommikuringis "veeretasime jutukera" ja meenutasime suvetegemisi:


Arutasime, mida me uuelt kooliaastalt ootame ja panime oma soovid ka tahvlile kirja:


Kuigi kooliellu sisseelamine võtab pisut aega, jõudsime siiski üsna palju teha. Käisime raamatukogust õpikuid toomas, tegime plaane uueks õppeaastaks, laulsime, sportisime, joonistasime ja tähistasime suviseid sünnipäevi.


Kallis, KRISTIN BRITT! Palju õnne sünnipäevaks!


 Kallis RANDO! Palju õnne sünnipäevaks!

Kallis KETLIN! Palju õnne sünnipäevaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar