26. september 2016

Teistmoodi spordipäev

Oleme juba päris mitu nädalat istunud kannatlikult klassiruumis ja usinalt õppinud. Seetõttu rõõmustasime spordipäeva üle väga. Eelmisel aastal viisid sõdurid läbi põneva spordipäeva. Ka seekord mõtlesime õpetajatega, et las sügisene spordipäev olla pisut teistmoodi. Kehalise kasvatuse õpetajad Rassel ja Moonika nuputasid  ja viisid läbi toredad sportlikud võistlused.
Kõigepealt kogunesime staadionile ja rivistusime klasside kaupa:
Tegime soojendusharjutusi:
Nüüd jagasime end kaheksaks võistkonnaks ning õpetaja Moonika kirjutas iga lapse käe peale tema rühma numbri, et kõik oma võistkonnad üles leiaks. Iga klassiõpetaja sai endale ühe võistkonna, keda abistada ja toetada ühest võistluse punktist teise juhatamisel. Kuna õpetaja Marju sai endale number 6 võistkonna, siis kahjuks teiste võistkondade lastest fotosid ei ole. Aga küllap saab ka allolevate piltide kaudu aimu, mida põnevat me tegime.
Esimeses teatevõistlused tuli joosta matini, end matil veeretada, joosta ümber tähise ja siis ruttu järgmisele lapsele teade edasi anda:



Järgmises võistluses panid võistlejad kumbki ühe jala kotti ning nüüd oli tarvis väga head koostööd, et kiirelt edasi liikuda, sest kukkumine oli rangelt keelatud =)


Järgmisest võistlusest sai laste tõeline lemmik. Nimelt tuli pugeda läbi tunneli ja siis pall ämbrisse tõsta:

Kõige viimane võistlus pärineb Inglismaalt ning seda kutsutakse inglise keeles "egg-and-spoon race" ehk eesti keeles muna-lusika võidujooks:

 

Lastele meeldis spordipäev väga ja seetõttu tehti ühiselt õpetaja Rasselile üks suur ühiskalli =)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar