21. november 2016

Algas stiilinädal =) Täna oleme Walt Disney kangelased

Täna kooli astudes oleksin nagu sattunud multifilmi, sest minu ümber sagisid Mikid ja Minnied, printsessid ning igasugused muud põnevad tegelased. Ka õpetajate toas polnud lugu parem, sest õpetajate toa olid vallutanud kroone kandvad kuningannad. Ja eks ma pidin siis kuidagi ka sellesse multikakangelaste seltskonda sulanduma. Kuna on mereaasta, siis minu kostüüm oli inspireeritud just merest ning nõnda toimus õpetaja imeline muutumine merineitsi Arieliks =)
Meie klassi multikakangelased:
Minnied
Printsessid
Loomapere
Muud tegelased
Kostüümid tekitasid lastes küll palju elevust, kuid õnneks suutsime ka õppetööle keskenduda.
Walt Disney multikaid võib tihti näha telekast ja kuna täna on ka rahvusvaheline televisioonipäev, siis oli väga teemakohane rääkida teleka vaatamisest ja telekavast. Lugesime õpikust lugu "Kell kaheksa õhtul".
Uurisime telekava ja täitsime selle põhjal töölehte:

Tööleht pärineb sellest raamatust:

Laste üks lemmik saateid on "Buratino tegutseb jälle", aga lapsed ei teadnud, et Buratinost on kirjutanud  vene kirjanik Aleksei Tolstoi muinasjutu "Kuldvõtmeke" ning tema laenas mõtte omakorda kirjanik Carlo Collodi raamatust "Pinoccio".
Lugesime katkendit raamatust "Kuldvõtmeke":

Täitsime loo põhjal töövihikuharjutusi:

Matemaatikatunnis lahendasime ülesandeid Walt Disney kohta.
Saime teada, et Walt Disney elas 65-aastaseks:


Walt Disney võitis 26 Oscarit ja 7 Emmyt:



 Tema multifilmis on 7 pöialpoissi:



 Lahendsime vihikusse ka tekstülesande:

 

Kunstitunnis joonistasime loomulikult Disney tegelasi. Abiks võis tunnis seekord võtta soovi korral ka telefoni, et sobivat pilti otsida, aga vaadata sai ka tahvliekraanilt.
Meie pildid:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar