16. november 2016

Sallivusepäevast ja raamatute näitusest

Tänases hommikuringis rääkis õpetaja, et täna tähistatakse rahvusvahelist sallivusepäeva. Arutasime, mis see sallivus on. Meie klassis on kõik lapsed erinevad. Erineme üksteisest nii välimuse kui iseloomu poolest, samuti oma perede, rahvuse ja usuliste vaadete poolest. Ja see on väga tore, et me oleme erilised ja erinevad ning suhtume üksteisesse lugupidavalt ja sõbralikult.

Teise tunni ajal tõttasime raamatukogusse raamatunäitusele. Raamatukoguhoidja Liia juba ootaski meid ja jutustas, et meile tulevad varsti külla kolm kirjanikku ning seetõttu on raamatukogu lastetuppa üles seatud näitus nende kirjanike raamatutest. Liia jutustas meile igast kirjanikust eraldi ja tutvustas ka nende raamatuid.
Nii saime toredaid fakte teada nii Contra, Jaanus Vaiksoo kui ka Ilmar Trulli kohta. Andre, Kristin Britt ja Martin lugesid meile ette katkendeid kirjanike raamatutest.
Raamatukogutund innustas lapsi niivõrd, et pärast oli leti taga pikk järjekord, sest kõik soovisid raamatuid laenutada. Õpetajale tegi see vaatepilt väga rõõmu =)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar