14. veebruar 2017

Vahva sõbrapäev

Meie algklasside üheks  traditsiooniks on sõbrapäevaks kaartide tegemine ehk meie nimetame seda sõbrapostiks. Juba hommikul vara saab sõpradele postkasti kirju pista ja nõnda sõpru rõõmustada. Ja loomulikult on super tore ka ise kaarte saada:


Teine terve koolipere traditsioon on sõbrapäeva tantsushow. Nii ka sel aastal. Kolmanda tunni ajal kogunesime peamaja võimlasse nautima tantsulisi etteasteid:



Meie hea sõber ja endine klassikaaslane saatis meile sõbrapäevaks Hispaaniast kotitäie komme ning sõbrapäeval oli neid just väga mõnus nosida. Meie omakorda tervitasime Reinholdit sõbrapäeval e-kaardiga.

Kolmas traditsioon algklassides on sõbrapäevadisko koos vahvate playboxide esitustega. Selle aasta teemaks valisime Eurovisioni laulud.
(Vabandan piltide halva kvaliteedi pärast, värvusmuusika ei sobitunud minu fotokaga kokku =))
3.b klassi Lordi "Hard rock halleluuja"
1.a klassi Neiukesö "Tii"
4.b klassi Getter Jaani "Rockefeller Street"
1.b klassi Stig Rästa ja Elina Born "Goodbye to yesterday"
1.b klassi Sandra Nurmsalu "Rändajad"
2.a klassi Birgit Õigemeel "Et uus saaks alguse"
2.b klassi Sampson "Teenage Life"
1.a klassi Vanilla Ninja "Club Kung Fu"
3.a klassi Hadise "Düm Tek Tek"
3.b klassi Emmelie de Forest "Only Teardrops"
3.a klassi Maarja-Liis Ilus ja Ivo Linna "Kaelakee hääl"
4.a klassi Sandra Nurmsalu "Rändajad"
3.b klassi Rybak "Fairytale"
2.b klassi Brainstorm "My star"
4.b klassi Emmelie de Forest "Only Teardrops"
3.a klassi Elina Born ja Stig Rästa "Goodbye to yesterday"
Meie klassi lapsed esinesid kahe looga: Ruslana "Wild dance" ja Lordi "Hard Rock Halleluuja". Kuna kaks viimast nädalat on esinejad lapsed olnud haiged ning proovi ei saanud teha, siis õpetaja arvates said lapsed ühepäevase trenni kohta väga hästi hakkama. Tublid!


Väga tore on see, et meie algklasside tegemisi aitavad heameelega läbi viia meie suured koolikaaslased. Ka täna olid meil abiks helitehnikud ning zürii.
meie tublid helitehnikud

Kõik esinejad olid super tublid ning väärisid võitu, kuid źürii otsustas, et meie kooli läheb maakondlikule playboxide võistlusele esindama 2.b klassi lapsed looga "Teenage Life". Hoiame neile pöialt!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar